Bæredygtighed

Èn passion for design, én vision om at hjælpe miljøet.

Jorden er 4.6 milliarder år gammel. Mennesket har levet på planeten i under 0.1% af tiden. Vi har i den periode ødelagt mere end 50% af verdens skove - Er dette bæredygtigt? 

Afbrænding af skove er den tredjestørste kilde til udledning af drivhusgasser i verden, da det står for mellem 15-20 % af hele verdens udledning.
Hvis vi stopper fældning og afbrænding af Jordens skove, og ydermere forsøger at plante mere skov, kan det være en del af løsningen på den globale klimakrise.


Derfor har vi med en passion for design, og en vision om at hjælpe miljøet, stiftet Green Scandinavia, som er en 100% bæredygtig virksomhed.

Alt den træ vi anvender, genplanter vi igen, igennem vores samarbejdspartner velgørenhedsorganisationen PlantEtTræ, som igennem tiden har plantet over 1.8 millioner træer.

Alt det træ vi anvender, kommer fra Danmark. Alt den træ vi genplanter, plantes i Danmark. Ved køb af et bord, får du derfor et personligt certifikat der dokumentere dit bidrag til de danske skove, og genplantningen af et træ.

Alle vores møbler håndlaves i Danmark, af kvalitetsbevidste folk med sans for detaljen. Derfor er alle borde som udgangspunkt unikke, og kvaliteten ligeså. Det er vigtigt for os, at kvaliteten er i top, således at samme bord består i mange generationer, sådan at vi sammen belaster miljøet mindst muligt.

Alle borde er ligeledes også behandlet med naturlige olier og lak. Dette betyder træet er utrolig slidstærkt og kan modstå væsker, uden at det kommer synlige mærker. Du skal ej heller bruge tid og ressourcer på at behandle eller oliere bordet.

Vores passion for design, gør at vi ønsker at producere møbler i en prisklasse hvor alle kan være med. Derfor kan du købe plankeborde til en pris ned til 2000 kr,-, hvor der tilbydes rentefri finansiering med månedlig betaling.

Alle vores materialer kan genbruges eller kasseres og derved bidrage til energiproduktion.

Træet vi anvender er typisk fyr.